Διεθνή

Ιαπωνία: Μαφιόζος συνελήφθη μετά από 14 χρόνια αφού “προδόθηκε” απ’ το τατουάζ του

Ιαπωνία: Μαφιόζος συνελήφθη μετά από 14 χρόνια αφού “προδόθηκε” απ’ το τατουάζ του
Κρυβόταν στην Ταϊλάνδη για 14 χρόνια, αλλά το τατουάζ που βγήκε στο διαδίκτυο οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψή του.

Με την ελευθερία του «πλήρωσε» ο «συνταξιούχος» Ιάπωνας μαφιόζος Σιγκεχάρου Σιράι την αγάπη του για τα τατουάζ. Ο 72χρονος Σιράι που ήταν μέλος της Γιακούζα, όπως ονομάζεται η ιαπωνική μαφία, τα τελευταία 14 χρόνια κρυβοταν στην Ταϊλάνδη.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, ένας κάτοικος της πόλης Λοπμπούρι στην οποία είχε βρει καταφύγιο ο 72χρονος έχοντας, μάλιστα, παντρευτεί, επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα χαρακτηριστικά τατουάζ του Σιράι.

Οι φωτογραφίες αυτές, όμως, μαζί με ένα άλλο καρέ με το κομμένο μικρό δάχτυλο του ενός χεριού του Ιάπωνα – μια τιμωρία που επιβάλει συχνά η Γιακούζα στα μέλη της που κάνουν κάτι λάθος – έγιναν viral και έπεσαν έτσι στην αντίληψη των ιαπωνικών αρχών που αναζητούσαν τον 72χρονο σήμερα Σιράι για εμπλοκή σε υπόθεση φόνου το 2003.

«Ομολόγησε ότι ήταν ο αρχηγός μιας υποομάδας της Γιακούζα» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας μετά τη σύλληψη του Σιράι σε σούπερ μάρκετ την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Σιράι κατάφερνε να μένει «αόρατος» με τη βοήθεια ενός Ιάπωνα ο οποίος δύο με τρεις φορές τον μήνα του έφερνε χρήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments