Δημήτρης Καμμένος: Στηρίζουμε Κοτζιά αλλά δεν ψηφίζουμε τον όρο «Μακεδονία» | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Ιανουαρίου 2018, 08:39 12 Ιανουαρίου 2018, 8:39

Ακολουθώντας την ίδια τακτική με τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος με τον όρο "Μακεδονία" για τα Σκόπια.

Ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τον όρο "Μακεδονία" για την ΠΓΔΜ και ότι ζητείται μια λύση αξιοπρεπής και έντιμη για την Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Προέβλεψε μάλιστα ότι δεν πρόκειται να περάσει από την ελληνική Βουλή μια πρόταση για την ονοματολογία που θα περιλαμβάνει τον όρο "Μακεδονία". "Δεν είναι βέβαια κακό" σημείωσε ο κ. Καμμένος.

"Εμείς είμαστε οι δυνατοί στο τραπέζι. Εμείς είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ. Κατανοώ τις θέσεις της χώρας, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν τη θέση της Ελλάδας" πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σπεύδοντας ωστόσο να σημειώσει ότι παρέχουν απόλυτη στήριξη στον Νίκο Κοτζιά. "Είναι μέσα στις αρμοδιότητές του οι συναντήσεις που κάνει" σχολίασε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ διαφωνούν και σε άλλα ζητήματα με την κυβέρνηση, όπως με το θέμα της άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή.

Ετικέτες: