Πολιτική

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η “πιστή Πηνελόπη” του Αλέξη Τσίπρα

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η “πιστή Πηνελόπη” του Αλέξη Τσίπρα
Η συνέντευξη που παραχώρησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" έγινε "talk of the town". Όλοι μιλούσαν γι' αυτή και όσα είπε. Ποια είναι στ' αλήθεια η Περιστέρα ή Μπέτυ Μπαζιάνα;

Είναι μία από τις πιο όμορφες και στυλάτες γυναίκες πρωθυπουργού που είχε ποτέ η Ελλάδα. Ήπιων τόνων, δίχως να δίνει δικαιώματα, γλυκιά και καλοσυνάτη στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Η συνέντευξή της στην “Εφημερίδα των Συντακτών” σχολιάστηκε έντονα γιατί ήταν η πρώτη μεγάλη της συνέντευξη που παραχώρησε.

Είπε πολλά, αποκάλυψε ακόμα περισσότερα και για ένα τριήμερο την συναντούσες παντού στα ΜΜΕ. Ποια είναι, όμως, η Περιστέρα ή Μπέτυ Μπαζιάνα που βρίσκεται εδώ και 26 χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα;

Σου παραθέτουμε δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την “Πιστή Πηνελόπη”:

1. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα από οικογένεια βιοπαλαιστών και έζησε στην Αθήνα.

2. Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και αγωνίζονταν μαζί στις μεγάλες μαθητικές καταλήψεις του 1990.

3. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

4. Σαν φοιτήτρια ήταν μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ).

5. Τόσο εκείνη, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας είναι κατά του γάμου και έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και μένουν μαζί τα τελευταία 20 χρόνια.

6. Έχουν δύο γιους, τον Παύλο και τον Ορφέα, για τους οποίους έχουν κάνει τελετή ονοματοδοσίας.

7. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να κάνουν τις διακοπές τους στο Ρέθυμνο, ενώ αγαπημένο νησί της Περιστέρας είναι η Αίγινα.

8. Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες και συνοψίζονται σε θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κοινές εμφανίσεις έγιναν και στο γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στις διακοπές τους στο Ρέθυμνο, για καφέ στον Εθνικό Κήπο και φυσικά κατά τη χθεσινή βραδιά στην Κουμουνδούρου και στα Προπύλαια.

9. Τον Ιούλιο του 2014, η Περιστέρα είχε γίνει πρωτοσέλιδο στην «Espresso» επειδή είχε πάει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με ψηλοτάκουνα πέδιλα αγνοώντας ή μη γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον κανονισμό του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, καθώς καταστρέφεται το μάρμαρο.

10. Αίσθηση επίσης είχε κάνει παλιότερο δημοσίευμα του «Έθνους» το οποίο μιλούσε για την αντιπαράθεσή της με φωτογράφο που παρακολουθούσε εκείνη, τα αγόρια της και τον Αλέξη, στη νότια Κρήτη, να κάνουν μπάνιο. «Αυτό που κάνεις είναι βρώμικο», του είπε ενώ ο φωτογράφος της απάντησε ότι βρώμικη δουλειά κάνει ο σκουπιδιάρης. «Ο σκουπιδιάρης κάνει έντιμη δουλειά», απάντησε η Περιστέρα και τον άφησε άφωνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments