Αθλητισμός

ΟΦΗ στην απολογία: «Ακολουθήσαμε το παράδειγμα του Άρης – Μπόκα»

ΟΦΗ στην απολογία: «Ακολουθήσαμε το παράδειγμα του Άρης – Μπόκα»
Ο ΟΦΗ κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, με τους Κρητικούς να φέρνουν ως παράδειγμα την ατμόσφαιρα του Άρης – Μπόκα Τζούνιορς. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της πρωτοδίκη, κυρίας Μπόζνου, για την τετράλεπτη καθυστέρηση του ματς, λόγω ρίψης χαρτιών υγείας, οι άνθρωποι του ΟΦΗ […]

Ο ΟΦΗ κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, με τους Κρητικούς να φέρνουν ως παράδειγμα την ατμόσφαιρα του Άρης – Μπόκα Τζούνιορς.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της πρωτοδίκη, κυρίας Μπόζνου, για την τετράλεπτη καθυστέρηση του ματς, λόγω ρίψης χαρτιών υγείας, οι άνθρωποι του ΟΦΗ είπαν τα εξής:

«Δεν είδατε το πρόσφατο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα; Ας ήταν μόνο τα χαρτιά υγείας. Εκείνο το φιλικό ξεκίνησε με ρίψη χιλιάδων χαρτιών από όλες τις θύρες. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα βιντεοσκοπούσαν την ατμόσφαιρα. Έγινε viral σε όλο τον κόσμο με θετικά σχόλια. Δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα.

 Εμείς χάσαμε και δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα. Ήταν μία εκδήλωση, σαν εφέ. Το μονο που έγινε ήταν ότι καθυστέρησε η έναρξη μέχρι να μαζευτούν τα χαρτιά. Ζητάμε την απαλλαγή σας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments