Ελλάδα

Χωρίς δακτύλιο την Δευτέρα η Αθήνα

Χωρίς δακτύλιο την Δευτέρα η Αθήνα
Την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Με έκτακτη ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι την προσεχή Δευτέρα δεν θα ισχύσει το μέτρο του Δακτυλίου, στην Αθήνα, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας των ΜΜΜ (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ, φορτηγά, λεωφορεία και δίκυκλα).

Η Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για να μετακινηθεί κάποιος στην Αθήνα λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ, η Αστυνομία αποφάσισε να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους πολίτες, επιτρέποντας σε όλα τα οχήματα να κυκλοφορήσουν δτην πρωτεύουσα την μέρα αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι μια αντίδραση στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:«Λόγω των εξαγγελθεισών απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τη Δευτέρα 15.01.2018 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ). Επιπλέον θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κ.λπ.). Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments