Video

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το πιο τρυφερό τους βίντεο (vid)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το πιο τρυφερό τους βίντεο (vid)
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίζονται μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι διαχυτικοί εκδηλώνοντας τον ερωτά τους ακόμα και μπροστά στις κάμερες.

Στο τελευταίο βίντεο των δυο τους που ανέβηκε από σελίδα θαυμαστών της Ευρυδίκης στο Instagram και πιθανότητα προέκυψε από κάποιο Instagram story δικού τους ή του κύκλου τους, Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος εμφανίζονται μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δίπλα δίπλα και αγγίζοντας συνεχώς ο ένας τον άλλον, το ζευγάρι αποδεικνύει πως ο έρωτας καλά κρατεί, με όλους εμάς να μη μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως πολύ μας αρέσουν.

Κάτι απο χθες! Οτι πιο cute έχω δει ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ @evridiki_valavani @costavasaloshd ____________________________________________ #βαλαβανάκιαααααααα #βαλαβανακια #valavanakia #valavanakiateam #evridiki #evridikivalavani #evri #valavani #valavanievridiki #Ευρυδικη #Βαλαβανη #ΕυρυδικηΒαλαβανη #βαλαβανηευρυδικη #Ευρυ #Κωνσταντινος #Βασαλος #Κωνσταντινος #Βασαλος #ΚωνσταντινοΒασαλος #survivor #survivorgr #survivorgreece #survivorgreece17 #survivorgreece2017 #skaitv #skai_tv

A post shared by evridikivalavani_fanpage (@evridikivalavani_fan) on Jan 13, 2018 at 1:08am PST

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments