Αυτοδιοίκηση

Δήμος Μάνδρας: Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Βαλαρία

Δήμος Μάνδρας: Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Βαλαρία
Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας, ύστερα από προγραμματική σύμβαση που υπογράφτηκε από την Ρένα Δούρου και την Ιωάννα Κριεκούκη.

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο ”Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ο.Τ. 11 στη θέση ‘Βαλαρία’ της Δ.Κ. Μάνδρας” , προϋπολογισμού 785.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας έως το ποσό των 600.000 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου το ποσό των 185.000 ευρώ.Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή «Βαλαρία» της Δημοτικής Κοινότητας Μάνδρας, προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος άθλησης για το πλήθος των ερασιτεχνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής και να συμβάλλει στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Μάνδρας.

Ειδικότερα, θα υλοποιηθούν οι εξής εργασίες:

Κατασκευή υπόβασης συνθετικού χλοοτάπητα, αυτόματο αρδευτικό δίκτυο, κατασκευή συστήματος αποστράγγισης, περιμετρικό κανάλι απορροής ομβρίων, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εστιών ποδοσφαίρου και πάγκων, περίφραξη ύψους πέντε μέτρων, κατασκευή κερκίδας 300 θέσεων, πλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού με προβολείς LED και κατασκευή οικίσκου Η/Μ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments