Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0: Και πάλι… κορυφαίος!

Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0: Και πάλι… κορυφαίος!
Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-0: Δύο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ και ένα του Κώστα Φορτούνη κατέβαλαν την αντίσταση της Ξάνθης και έφεραν εκ νέου τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League.

Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0: Mε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε μεγάλα κέφια (2 γκολ) και τον Κώστα Φορτούνη να βάζει κι αυτός το… λιθαράκι του, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Στο 25ο λεπτό, ο διαιτητής Καραντώνης υπέδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Φορτούνη από τον Φασίδη και ο Ιρανός επιθετικός δεν λάθεψε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό (1-0, 25′). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ρομαό είδε το φοβερό σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι της Ξάνθης και από το 40ο λεπτό μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι ”ερυθρόλευκοι” είχαν αρκετά καλές στιγμές, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ο Φιγκέιρας βρήκε με ωραία σέντρα τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος… ξεχασμένος από την άμυνα της Ξάνθης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματά του, δίνοντας ”αέρα” δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό (2-0, 57′). Στο 69ο λεπτό, ο Φορτούνης δεν δυσκολεύτηκε να λάβει το… δώρο του Μελιόπουλου και να τελειώσει υποδειγματικά τη φάση διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Mε δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ξάνθη λόγω αποβολής του Κασάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Προτό – Φιγκέιρας (80’ Ζιλέ), Σισέ, Ένγκελς, Κούτρης – Ρομαό (72’ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης – Πάρντο, Φορτούνης, Μιραλάς (84’ Σεμπά) – Ανσαριφάρντ 

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς – Σβάρνας, Μελιόπουλος, Φλίσκας, Κασάδο – Ντε Λούκας, Καμαρά (74’ Λισγάρας) – Τριάδης (62’ Σιλά), Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης (87’ Σουλεϊμάν) – Γέντρισεκ 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments