ΠΑΣΟΚ: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη στάση τους στο Σκοπιανό | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιανουαρίου 2018, 20:50

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό, αλλά και στη ΝΔ, και ειδικότερα στους κύκλους του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

«Στους ερασιτεχνικούς χειρισμούς και τη διγλωσσία της κυβέρνησης ήρθαν σήμερα να προστεθούν ονοματολογικές αναφορές του κ. Τσίπρα και οι απαράδεκτες δηλώσεις του διαμεσολαβητή κ. Νίμιτς περί «Μακεδονίας». Όλα αυτά είναι βλαπτικά για τα ελληνικά συμφέροντα και εγείρουν κρίσιμα ερωτήματα για μυστικές συμφωνίες του κ.Τσίπρα με τον κ.Νίμιτς», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Από την άλλη μεριά, διαρροές για δηλώσεις Καραμανλή δημιουργούν μείζονα θέματα διγλωσσίας και στη ΝΔ» συνεχίζει η ανακοίνωση, σχολιάζοντας την παρέμβαση των κύκλων του πρώην πρωθυπουργού.

«Κυβέρνηση και ΝΔ έτσι υπονομεύουν την αξιοπιστία της όποιας διαπραγμάτευσης και σπέρνουν θύελλες σύγχυσης και φανατισμού , ιδιαίτερα ζημιογόνες για τις εθνικές επιδιώξεις και συμφέροντα. Επιτέλους όχι άλλες υπεκφυγές, θόλωμα νερών. Υπευθυνότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

TAGS: