Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το χθες | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιανουαρίου 2018, 14:00

Ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος υποστηρίζει ότι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα στο να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες ζωής για την πλειονότητα των Ελλήνων" και προσθέτει ότι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το χθες. Και ο λαός το αντιλαμβάνεται". 

Σε ερώτηση για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο κ. Θεοδωρικάκος υπογραμμίζει ότι "καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και έξοδο από την κρίση μπορεί να πετύχει μόνο μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, θα προσελκύσει χιλιάδες ποιοτικές δουλειές στην Ελλάδα, θα προωθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις με αποφασιστικότητα". 

"Μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πιο άξιους ‘Ελληνες, ενώνοντας τους πολίτες και δίνοντας νόημα αλήθειας στη λέξη ελπίδα", σημειώνει επίσης.

Αναφερόμενος στην επίλυση του ζητήματος των Σκοπίων δηλώνει απαισιόδοξος και υπογραμμίζει ότι "η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και ο ελληνικός λαός γνωρίζει από το 2015 ότι, όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα και οι ‘Ελληνες παθαίνει ζημιά".

TAGS: