Πολιτική

Παύλος Πολάκης για συλλαλητήριο: Τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας

Παύλος Πολάκης για συλλαλητήριο: Τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας
Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολίασε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορά στο χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης ανέφερε πως στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 90.000-100.000 διαδηλωτές, τονίζοντας όμως ότι στα συλλαλητήρια του 1992 συμμετείχαν πολύ περισσότεροι.

«Συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή Ακροδεξιά με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιαδηδες” και στρατηγούς τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις” με μια λογική τύπου “που είναι ένας λοχίας να μας σώσει”, έγραψε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός βάλλει κατά του προέδρου της Ν.Δ. ο οποίος – όπως αναφέρει – «έχοντας ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει από το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε "ατύχημα " στην κυβερνητική πλειοψηφία».

«Για να μην ξεχνιόμαστε ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ήταν ο γερό Καραμανλής, ο πρώτος που υπέγραψε την αναγνώριση ως υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Σαμαράς, ο πρώτος που μίλησε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» προσθέτει ο κ. Πολάκης.

Διαβεβαιώνει τέλος ότι «η κυβέρνηση θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο "αλυτρωτισμού"».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments