Υγεία

Ανακαλούνται από την Ελλάδα όλες οι παρτίδες βρεφικού γάλακτος Frezylac

Ανακαλούνται από την Ελλάδα όλες οι παρτίδες βρεφικού γάλακτος Frezylac
Σε ανάκληση όλων ανεξαιρέτως των παρτίδων του βρεφικού γάλακτος σε σκόνη Frezylac από την ελληνική αγορά, προχωρεί η εταιρεία Frezyderm, η οποία διακινεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της εταιρείας Lactalis, κάποια από τα οποία είναι ύποπτα για σαλμονέλα.

Με επιστολή που έστειλε τη Δευτέρα στους φαρμακοποιούς, η εταιρεία διευκρινίζει πως η ανάκληση δεν αφορά το Frezylac Pure Liquid και τις βιολογικές κρέμες Frezylac, καθώς δεν σχετίζονται με το εργοστάσιο παραγωγής Lactalis.

Οι καταναλωτές που διαθέτουν βρεφικό γάλα σε σκόνη, ανοικτές ή κλειστές συσκευασίες, καλούνται να το επιστρέψουν στο φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο το αγόρασαν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς, προκειμένου το κατάστημα να μπορεί να προβεί στις κατάλληλες λογιστικές εγγραφές.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απόδειξη, προτείνεται η διευκόλυνση και εξυπηρέτηση του καταναλωτή εάν εκείνος μπορεί να αποδείξει τη συναλλαγή μέσω άλλων στοιχείων, όπως κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικής κάρτας. Με την ίδια επιστολή, η εταιρεία ενημερώνει τους φαρμακοποιούς για τη διαδικασία πίστωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments