Καταγγελία της ΚΕΔ εναντίον Σάββα Θεοδωρίδη και Ολυμπιακού | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιανουαρίου 2018, 14:37

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sdna.gr, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, απέστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, καταγγελία κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα 22/1 για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την ΑΕΚ!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για «12ο παίκτη της ΑΕΚ», για «άρρωστο αντι-Ολυμπιακό», για «θιασώτες της δήθεν εξυγίανσης» και ότι «ο Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες» και «με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν».

Η ΚΕΔ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται περί «δυσφήμισης του αθλήματος» και «δημόσιων δυσμενών κρίσεων σε βάρος διαιτητών και οργάνων της ΕΠΟ», που επισύρει πρόστιμα και απαγορεύσεις εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Από εδώ και πέρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, καθώς και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη, και να τους παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα.

TAGS: