Αθλητισμός

Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη η κατάσταση του Χατσερίδη !

Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη η κατάσταση του Χατσερίδη !
Παρά το αρχικό... σοκ στη θέα του τραυματισμού του Ευγένιου Χατσερίδη, φαίνεται πως τα μαντάτα δεν είναι τόσο ανησυχητικά για τους ανθρώπους της Ντιναμό Κιέβου, με την κατάστασή του να...

Το φιλικό παιχνίδι της ουκρανικής ομάδας επί της Στουρμ Γκρατς ολοκληρώθηκε με ένα σοβαρό απρόοπτο καθώς λίγο πριν την συμπλήρωση του 30λεπτου, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου, σωριάστηκε στο έδαφος όταν στην προσπάθεια του να ανακόψει την μπάλα, τέντωσε περισσότερο το γόνατο του, την ώρα που ο αντίπαλος προσγειωνόταν άτσαλα πάνω του.

Ο Χατσερίδης έκανε αμέσως νόημα στους ανθρώπους της Ντιναμό, δείχνοντας πως δεν μπορεί λόγω των αφόρητων πόνων να συνεχίσει, "παγώνοντας" τους ιθύνοντες της ομάδας του.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν οι Ουκρανοί, παρά το πρώτο σοκ, φαίνεται πως η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο αρχικά υπολόγιζαν, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο καθώς θα πρέπει να παρέλθει ένα χρονικό διάστημα για να μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση του τραυματισμού του.

Αμέσως ενημερώθηκε η σύζυγός του, την οποία φρόντισε άμεσα να καθησυχάσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments