Αθλητισμός

”O πρόεδρος του Λαυρίου ήθελε να… πέσει από το αεροπλάνο”

”O πρόεδρος του Λαυρίου ήθελε να… πέσει από το αεροπλάνο”
Φοβερές δηλώσεις μετά το τέλος του επικού ματς Παναθηναϊκός - Λαύριο.

Το Λαύριο είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο ουδείς περίμενε ότι η ομάδα του Σερέλη θα απειλούσε ευθέως με ήττα τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Εν τέλει, έπειτα από ένα ματς-αποθέωση του αθλήματος, ο Παναθηναϊκός του Πασκουάλ πήρε τη νίκη με 120-118 και το Λαύριο του Σερέλη το θερμό χειροκρότημα από τους φίλους του μπάσκετ.

Ο κόουτς του Λαυρίου μάλιστα, μετέφερε το κλίμα που επικρατούσε μετά το ματς αλλά και την αντίδραση του προέδρου του συλλόγου όταν έμαθε το αποτέλεσμα:

”Ήταν ένας ματς αξέχαστο, φτάσαμε κοντά να κάνουμε ένα τεράστιο διπλό. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά τον τελευταίο καιρό είναι να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στη θέση που είμαστε και να μην χαλαρώσουν. Ο πρόεδρος μας είχε κανονίσει εδώ και καιρό να μην δει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτό ήταν το παιχνίδι με τις λιγότερες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν τον ενημέρωναν, ωστόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για τις παρατάσεις και τα όσα συνέβησαν ήθελε να πέσει από το αεροπλάνο που βρισκόταν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments