Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Ο καιρός θα είναι άστατος σε πολλές περιοχές της χώρας. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα.

Ο καιρός θα είναι άστατος όλη την εβδομάδα. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου αναμένονται νεφώσεις και βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές η χιονόνερο στην Κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια από το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά.Ανεμοι: Βαθμιαία στα ανατολικά θα γίνουν βορειοανατολικοί με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.Θερμοκρασια: από -3 έως 7 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα στα νότια.Ανεμοι: Μεταβλητοί 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά ημιορεινά.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα γίνουν βορειοανατολικοί με τάση ενίσχυσης στα ανατολικά.Θερμοκρασια: από 3 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στη Βόρεια ΚρήτηΆνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: Από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με πρόσκαιρη εξασθένηση στα Βόρεια. Θερμοκρασια: Από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές και βραδινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης στα ανατολικά τη νύχτα.Θερμοκρασία: από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘεσσαλονίκηΚαιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το βράδυ πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών η χιονόνερου και λίγα χιόνια στα ορεινά.Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.Θερμοκρασια: από -1 έως 6 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments