Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Όσο ο Καμμένος έδωσε τα αναδρομικά των στρατιωτικών άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια

Βασίλης Κικίλιας: Όσο ο Καμμένος έδωσε τα αναδρομικά των στρατιωτικών  άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια
"Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν καλά, ότι όσο πήραν τρία χρόνια τα αναδρομικά που τους υπόσχεται ο κ. Καμμένος, άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Παραθέτοντας σειρά δηλώσεων του Πάνου Καμμένου για τα αναδρομικά των στρατιωτικών, ο τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε σήμερα στο twitter τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας για το σχέδιο να αγοράσει το Υπουργείο τα κόκκινα δάνεια των στρατιωτικών.

«Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν καλά, ότι όσο πήραν τρία χρόνια τα αναδρομικά που τους υπόσχεται ο κ. Καμμένος, άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας επισύναψε και κάρτα με σειρά δηλώσεων του ΥΕΘΑ από το 2017 έως και σήμερα, με τις οποίες δεσμευόταν για επιστροφή των αναδρομικών των στρατιωτικών, με βάση τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Το σχόλιό του στο twitter έγινε με αφορμή δηλώσεις του κ. Καμμένου τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτος μέριμνας προσωπικού».

«Εξετάζουμε τη δυνατότητα αγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες, στο ποσοστό που θα πωλούσαν τα δάνεια αυτά σε εισπρακτικές εταιρείες. Στόχος μας είναι η αγορά του συνόλου των δανείων μέσω του ΑΟΟΑ, αλλά και των ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων και η παροχή στα στελέχη της δυνατότητας εξαγοράς του δανείου αυτού με το ποσοστό το οποίο θα δινόταν προς τις εισπρακτικές εταιρείες», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments