Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απίστευτη απορία λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor 2 (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιανουαρίου 2018, 19:55 23 Ιανουαρίου 2018, 19:55

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πήρε τελικά την απόφαση να πάει στο Survivor 2 και να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μέχρι να το κάνει το σκέφτηκε πολύ.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις για τις απορίες της είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές. 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τυχαία, πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκε στις απορίες που είχε η παρουσιάστρια, η οποία άρπαξε την ευκαιρία και ρώτησε λίγα πράγματα για το παιχνίδι την τραγουδίστρια. 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου περιέγραψε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Την πέτυχα σε ένα κομμωτήριο που έφτιαχνα τα νύχια μου και μου είπε ότι μπαίνει στο παιχνίδι, αλλά με μια αθωότητα και μια αφέλεια, όπως όλοι όταν αποφασίζουμε να κάνουμε αυτή την τρέλα, αλλά δεν ξέρουμε που πάμε. Με ρώτησε του τύπου τι είναι το πιο σκληρό. Που δηλαδή θα ζοριστώ; Της είπα ότι στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Εσένα μπορεί να σε ζορίσουν οι συνθήκες, το σανίδι, η πείνα. Η αλήθεια είναι ότι την πείνα σκεφτότανε. Το σανίδι και τα υπόλοιπα μου είπε ότι δεν την φοβίζουν. Εντάξει η απορία της πιο πολύ ήταν αυτή η αίσθηση του άγνωστου. Και αυθόρμητα μου είπε «Δηλαδή λιποζάν δεν θα μπορώ να έχω για τα χείλη μου για να μην αφυδατωθούν από τον ήλιο;». Κι εκεί γέλασα ας πούμε, έκλαψα από τα γέλια και λέω «Αχ, δεν έχει καταλάβει που πάει». Αυτό που την συμβούλεψα είναι «να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθόρμητη». 

TAGS: