Αθλητισμός

Άρης: Η τοποθέτηση Αρβανίτη για το μέλλον της ΚΑΕ

Άρης: Η τοποθέτηση Αρβανίτη για το μέλλον της ΚΑΕ
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ''Arena FM''.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε στον ”Arena FM” για τις προσπάθειες που γίνονται στην ΚΑΕ αλλά και την επόμενη ημέρα του τμήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ”Arena FM”:

Για την εμπλοκή του με τα διοικητικά του Άρη πέντε χρόνια μετά: «Δεν είναι θέμα κουράγιου. Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για την χώρα στο θέμα της οικονομίας τώρα σε σχέση με το 2012. Είμαι εξαναγκασμένος να κάνω μία προσπάθεια για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει».

Για τους λόγους που θέλει να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της ΚΑΕ: «Ο πρώτος είναι ότι το 2012 παλέψαμε πάρα πολύ, όχι μόνο εγώ, αλλά όλος ο λαός του Άρη και βοηθήσαμε την ομάδα να σωθεί από το χείλους του γκρεμού. Είχαμε κοντά στα 6. εκ ευρώ χρέη, έξι bans από την fiba και χρέη που έτρεχαν εκείνη την χρονιά Όλοι μαζί τότε, καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα με εμένα μπροστάρη. Το 2015 η ομάδα ήταν ζορισμένη, αλλά σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει ξανά τώρα να σώσουμε την ομάδα. Έχω ευθύνη προσωπική για τα χρέη, και πρέπει να βρω λύση. Και ο τρίτος λόγος είναι η αγάπη μου για την ομάδα. Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί και να κάνει όσα ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει το τμήμα μπάσκετ του Άρη που είναι η ναυαρχίδα του συλλόγου με τους τίτλους που έχει κατακτήσει».

Για τους λόγους που παραιτήθηκε από την διοίκηση Λάσκαρη: «Είχαμε διαφωνίες το καλοκαίρι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση των εσόδων της ομάδας. Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε το μπάτζετ μας από τα έσοδα της ομάδας μας. Είχαμε έλλειμμα, το ανέφερε πολλές φορές, δεν εισακούστηκα και θέλησα να παραιτηθώ, γιατί δεν ήθελα να νομιμοποιώ με την παρουσία μου επιζήμιες πρακτικές για τον σύλλογο. Ο κυριότερος λόγος παραίτησής μου ήταν ο οικονομικός, επειδή έβλεπα τα χρέη να συσσωρεύονται».

Για το αν περίμενε να φτάσει ο Άρης σε αυτό το σημείο με τον κ. Λάσκαρη στην ΚΑΕ Άρης: «Φυσικά και δεν περίμενα να φτάσουμε εδώ που φτάσουμε, όταν τον Μάιο του 2015 που εμφανίστηκε ο κ. Λάσκαρης και κάναμε τον έλεγχο της οικονομικής του επιφάνειας που ήταν πολύ καλή, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ο ίδιος άνθρωπος ότι θα είχε δικαστικές διαμάχες που θα μπλόκαραν την συμμετοχή του στα κοινά της ομάδας. Κανείς δεν κατάλαβε ότι θα μπορούσαν να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments