»Μπορούμε να βρούμε λύση με τον Άρη» | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιανουαρίου 2018, 16:48

Ο Άρης δέχθηκε αποκλεισμό μεταγραφών από τη FIBA και ο νομικός εκπρόσωπος του Βασίλη Καββαδά, Αλέξανδρος Βαγιάτας, μίλησε στον »Yellow Radio» για την ποινή που επιβλήθηκε στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγιάτας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:


Για το πως ο Άρης μπορεί να άρει το απαγορευτικό της FIBA: «Μπορεί να βρεθεί λύση, εάν δηλαδή αύριο υπογράψουμε μια συμφωνία για να τακτοποιηθεί η οφειλή θα πάψει να υπάρχει η απαγόρευση μεταγραφών. Θα στείλουμε τα σχετικά έγγραφα και θα αρθεί το απαγορευτικό».


Για το πως έχουν τα πράγματα την δεδομένη χρονική στιγμή: «Από χθες είμαστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, μπορείς σήμερα ή και αύριο να έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία, να είναι όλα αυτό δηλαδή κάτι πολύ παροδικό».


Για τον λόγο που δεν είχε επικοινωνήσει η Κ.Α.Ε. με την πλευρά Καββαδά εδώ και μήνες, από τον Οκτώβριο που βγήκε το θέμα στην επιφάνεια: «Δεν μπορώ να ξέρω για πιο λόγο έγινε αυτό, έπρεπε να προχωρήσω, προχώρησα και από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός στο να συμφωνήσουμε».

Για το στάδιο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις: «Επικοινώνησε μαζί μας χθες ο κ.Μάνος Λάσκαρης, πρότεινε κάτι, κάναμε μια αντιπρόταση και είμαστε σε αναμονή».

Για το εάν υπήρχε επικοινωνία με την Κ.Α.Ε. Άρης τους προηγούμενους μήνες: «Δεν είχαμε επικοινωνία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για αυτό τον λόγο φτάσαμε εδώ πέρα. Ενδεχομένως είναι πολλά τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση, εγώ όφειλα να συνεχίσω την διαδικασία».

Για το εάν το ότι επικοινώνησε μαζί του ο Μάνος Λάσκαρης σημαίνει ότι η οικογένεια Λάσκαρη παραμένει στην διοίκηση: «Έχω πλήρη άγνοια για να τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν, έγινε όμως κάτι που έπρεπε να τακτοποιηθεί επειγόντως και για αυτό θεωρώ ότι επικοινώνησε μαζί μου, δεν μου είπε τίποτα περισσότερο».

TAGS: