Παναθηναϊκός: Κλείνει στη Νότιγχαμ ο Χουλτ | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιανουαρίου 2018, 09:43

Μπορεί το θέμα της μεταγραφής του Νίκλας Χουλτ να είχε ατονήσει τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται όμως πως ο ατζέντης του, Μάρτιν Νταλίν μόνο… ήσυχος δεν καθόταν. Και πλέον ο Σουηδός μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Στην Αγγλία θεωρούν τη μεταγραφή κλεισμένη και υποστηρίζουν πως είναι θέμα ημερών (ίσως και ωρών) για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Νίκλας Χουλτ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι;

Ο ένας φυσικά να πάει σαν ελεύθερος, σε περίπτωση που δικαιωθεί από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ (απόφαση αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο). Ο δεύτερος είναι να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός, που έχει καταθέσει χαρτιά πως ο Χουλτ έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα και να πάει σε απευθείας διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό η Νότιγχαμ.

Οι Άγγλοι λένε ότι ο Χουλτ έχει συμφωνήσει ήδη για συμβόλαιο διπλάσιο απ’ αυτό που είχε στον Παναθηναϊκό και πως η Νότιγχαμ είναι διατεθειμένη (αν ο παίκτης δεν μείνει ελεύθερος) να δώσει ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ για τη μεταγραφή.

TAGS: