Αθηναΐς Νέγκα: Έγινε μαμά για δεύτερη φορά | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιανουαρίου 2018, 14:53 24 Ιανουαρίου 2018, 14:53

H Αθηναΐς Νέγκα έχει μια ακόμη κόρη από προηγούμενη σχέση της, ενώ το καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τον σύντροφό της και πατέρα της μικρής της κόρης. 

Η δημοσιογράφος είχε καταφέρει μέχρι πριν τα Χριστούγεννα να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή αν και ήταν καθημερινά στον τηλεοπτικό αέρα! Τότε είχε γράψει στο Instagram «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. 

Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. 

Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

Στο Rodeo, στη θέση της Νέγκα θα κάθεται από σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα, ο τρόπος της ανακοίνωσής της ήταν ευρηματικός παραπέμποντας σε ψηφοφορία του Survivor.

Την είδηση μετέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την εκπομπή της ΕΔΩ στον ΣΚΑΪ.

TAGS: