Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μπήκε στο Survivor 2 (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιανουαρίου 2018, 20:52 24 Ιανουαρίου 2018, 20:52

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε στους παίκτες του Survivor 2 ότι τους έχει μία έκπληξη, εννοώντας ότι στο παιχνίδι εντάσσεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ακόμη μία παίκτρια στους Μαχητές.

 «Σήμερα σας έχω μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Σήμερα θα γνωρίσετε το νέο μέλος της ομάδας σας. Κάποιος θα ενσωματωθεί στην ομάδα σας και κάποιος στη δική σας. Και επειδή στο Survivor μας αρέσουν οι πρακτικές λύσεις και μας αρέσουν και τα αγωνίσματα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή εδώ πάνω στην παραλία, λίγο πριν το αγώνισμα», είπε ο παρουσιαστής και κάλεσε τις δύο νέες παίκτριες.

Η παρουσιάστρια έφτασε στην παραλία με χαμόγελο και οι συμπαίκτες της την καλωσόρισαν στην ομάδα των Διασήμων.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νομίζω ότι μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι μια μοναδική εμπειρία που μου δίνεται να ζήσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, που ενδεχομένως δεν έχω υποχρεώσεις να αφήσω πίσω. Θέλω να την απολαύσω, να το διασκεδάσω, να πάρω πολλά πράγματα, να γνωρίσω μια άλλη πτυχή του εαυτού μου και ο κόσμος να με γνωρίσει που με έχει κάπως σχηματίσει στο μυαλό του. Ο κόσμος με ξέρει μέσα από ένα ρόλο», ήταν τα πρώτα της λόγια.

TAGS: