Πολιτική

Νίκος Κοτζιάς: Με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς

Νίκος Κοτζιάς: Με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς
Λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνάντησης των πρωθυπουργών Ελλάδας και ΠΓΔΜ στο Νταβός, ο κ. Νίκος Κοτζιάς διαμηνύει ότι "με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς" και συμπληρώνει πως "ο λαός θα δει και θα κρίνει".

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι με την αδράνεια τους άφησαν να κτίζονται «αλυτρωτικοί Μεγαλέξανδροι»

Λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνάντησης των πρωθυπουργών Ελλάδας και πΓΔΜ στο Νταβός, ο κ. Κοτζιάς διαμηνύει ότι «με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς» και συμπληρώνει πως «ο λαός θα δει και θα κρίνει».

Οι συνθήκες φτιάχνονται με τη δράση μας, όχι με ανόητες μεγαλοστομίες αδράνειας, υπογραμμίζει καταληκτικά στην ανάρτησή του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά: «Με την αδράνεια τους άφησαν να κτίζονται "αλυτρωτικοί Μεγαλέξανδροι". Με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς. Ο λαός θα δει και θα κρίνει. Οι συνθήκες φτιάχνονται με τη δράση μας όχι με ανόητες μεγαλοστομίες αδράνειας».

«Κόμματα που κυβέρνησαν οφείλουν να πουν τι πραγματικά υποστήριζαν στις διαπραγματεύσεις που έκαναν τότε για το όνομα και γιατί εμφανίζουν τώρα άλλες θέσεις. Γραπτά διαπραγματεύσεων τους υπάρχουν. Να εξηγήσουν γιατί και πώς θεωρούν σήμερα τις τότε κυβερνητικές θέσεις τους ως λάθος» αναφέρει σε σημερινή ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments