Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επεισόδιο Χιμένεθ – Βράνιες

ΑΕΚ: Επεισόδιο Χιμένεθ – Βράνιες
Νέο επεισόδιο μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ογκνιέν Βράνιες υπήρξε χθες, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός, λίγες ώρες πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, επιχείρησε να φύγει από το ξενοδοχείο της ομάδας, αντιδρώντας στην απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ να μην τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα! Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Βράνιες να αντιδρά έντονα, μόλις αντιλήφθηκε πως δεν θα έχει φανέλα βασικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βόσνιος στόπερ δεν έμεινε απλά στην «έκρηξη» που είχε εκείνη τη στιγμή, αλλά επιχείρησε να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή! Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σπεύδουν ώστε να τον ηρεμήσουν και να μην αφήσουν τα πράγματα να… ξεφύγουν.

Τα πνεύματα έδειξαν κάπου εκεί να ηρεμούν σε έναν βαθμό, όμως το όλο συμβάν, δεν τελείωσε εκεί. Λίγο αργότερα ο Χιμένεθ ανακοίνωσε στον Βράνιες πως τελικά θα μείνει και εκτός αποστολής, με τον 28χρονο στόπερ να αντιδρά ξανά, αποφασίζοντας να αποχωρήσει από το Καραϊσκάκη μόνος του και όχι μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ! Πηγαίνοντας δηλαδή στο σπίτι του και όχι στο ξενοδοχείο, με το πούλμαν της ομάδας.

Mένει να φανεί το ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΕΚ από εδώ και πέρα, μετά το νέο συμβάν, που ήρθε μάλιστα παραμονές ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments