Αθλητισμός

Κλείνει πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Κλείνει πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός
Έκτακτο!

Έτοιμος να ενισχυθεί στη θέση «5» είναι ο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τις συζητήσεις τους να περνούν στο τελικό στάδιο, ώστε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο στη ρακέτα τους.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός Superfoods περιμένει πλέον την οριστική απάντηση από κάποιους υποψήφιους στόχους του, για να προχωρήσει στην υπογραφή ενός αθλητικού σέντερ.

Το τελευταίο δίμηνο στους νταμπλούχους Ελλάδας είχαν προταθεί διάφορες περιπτώσεις ψηλών, όμως καμία δεν είχε προχωρήσει, αφού ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε βρει αυτό που έψαχνε στην αγορά. Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός είχε αποφασίσει να δώσει μια ευκαιρία στον Ζακ Όγκαστ, τον οποίον απέκτησε το καλοκαίρι με μονοετές συμβόλαιο.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο το επιτελείο και η διοίκηση βλέπουν πως με την ομάδα που έχει «χτίσει» ο Πασκουάλ υπάρχει μια… χρυσή ευκαιρία για την επιστροφή στα Final Four της Euroleague και η απόφαση να αποκτηθεί παίκτης στη θέση «5» είναι οριστική. Άλλωστε, η θέση του σέντερ ήταν αυτή που… πονούσε φέτος το «τριφύλλι», γεγονός που φάνηκε ειδικά στα παιχνίδια της Euroleague και κυρίως στις βραδιές που ο Τζέιμς Γκιστ είχε «ξεμείνει» από ανάσες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments