Αθλητισμός

”Τέσσερα χρόνια μακριά από τη Super League είναι πολλά”

”Τέσσερα χρόνια μακριά από τη Super League είναι πολλά”
Τι ανέφερε σε δηλώσεις του παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, μίλησε για την πορεία της ομάδας του Σπανού αλλά και τον μεγάλο φετινό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουγιουκλή:

Για την πορεία της ομάδας: «Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Ήταν ένα ατυχές παιχνίδι εκτός προγράμματος αυτό με τον Καραϊσκάκη. Δεν χάθηκε τίποτα. Ψυχραιμία και όχι πανικός και απαξίωση. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα. Οι άνθρωποι που είναι εκεί έχουν κάνει πρωταθλητισμό και γνωρίζουν. Είμαστε ακόμα αήττητοι και πρώτοι, με την καλύτερη άμυνα. Τα επόμενα πέντε παιχνίδια, είναι σχετικά βατά και μπορούμε να κάνουμε και το απόλυτο μάλιστα. Στο τέλος του πρώτου γύρου μπορεί να αυξήσουμε και πάλι τη διαφορά».

Για τον αν τα βατά παιχνίδια κρύβουν… παγίδες: «Βλέπαμε όλοι ότι κάπου θα στραβοπατούσε η ομάδα. Απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να χάσουμε πόντους, αλλά τους χάσαμε προχθές».

Για τα προβλήματα που παρατήρησε: «Δεν ξέρω αν έβγαλε χαλαρότητα, αλλά αρκετοί είδαμε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και το χαμηλό σκοράρισμα. Μεσοαμυντικά είμαστε καλά».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης με Βουό – Χαντί: «Είμαι της άποψης ότι πρέπει να τους βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Τα ίδια είπαμε και πέρσι. Η ομάδα θέλει ενίσχυση. Θα έλεγα πως θέλουμε και έναν αμυντικό, καθώς το αμυντικό δίδυμο έχει επιβαρυνθεί πολύ. Προτεραιότητα είναι ο σέντερ φορ και ο επιτελικός μέσος».

Για το πόσο δύσκολο είναι να βλέπει κανείς τον Άρη μακριά από την Super League: «Είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο για εμάς τους παλιούς ποδοσφαιριστές και το δέσιμο που είχαμε με την οικογένεια του Αρη, αλλά και γενικά. Τα τέσσερα χρόνια μακριά από τη πρώτη κατηγορία, είναι πάρα πολλά. Αργήσαμε πάρα πολύ».

Για το αν θα ανέβει ο Άρης, είτε εύκολα είτε δύσκολα: «Δεν υπάρχει εύκολα. Ακόμα και ο Απόλλων και η Λαμία που ήταν "Μπαρτσελόνα" πέρσι, παρουσίασαν προβλήματα τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά εμείς δε καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments