Ελλάδα

Καιρός: Αίθριος την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Καιρός: Αίθριος την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Αλλάζει ο καιρός την Παρασκευή. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Αναμένονται τοπικές νεφώσεις στις νησιώτικες περιοχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6 με 8 και πρόσκαιρα το πρωί στα νότια τοπικά 9 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Παγετός κατά τόπους το πρωί και το βράδυ κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση για την Παρασκευή

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο, η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες και μόνο στην Κρήτη ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6 με 8. Πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6 με 8. Πρόσκαιρα το πρωί στα νότια τοπικά 9 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments