Διεθνή

Καλιφόρνια: Αντιμέτωποι με φυλάκιση 100 ετών οι γονείς που βασάνιζαν τα παιδιά τους

Καλιφόρνια: Αντιμέτωποι με φυλάκιση 100 ετών οι γονείς που βασάνιζαν τα παιδιά τους
Βαριά η καμπάνα για τους γονείς που βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους στην Καλιφόρνια.

Οι γονείς που κρατούσαν αιχμάλωτα κάτω από απάνθρωπες συνθήκες τα 13 παιδιά τους στην Καλιφόρνια, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ακόμη και 94 χρόνων.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν πληθώρα κατηγοριών, μεταξύ άλλων αυτή για κακοποίηση ανήλικων παράνομη κράτησή και βασανιστήρια. Μέχρι στιγμής στους γονείς έχει απαγορευτεί να έρθουν ξανά σε επαφή με τα παιδιά τους, των οποίων τη φροντίδα έχει αναλάβει το κράτος.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας θα εξακολουθήσουν να διαμένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ τα μικρότερα αδέρφια τους θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά ιδρύματα.

”Από εδώ να το εξής δεν θα πρέπει να παρενοχλείτε, να χτυπάτε, να απειλείτε, να επιτίθεστε, να ακολουθείτε, να περπατάτε μαζί τους, να τους ενοχλείτε, να βλάπτετε την ιδιοκτησία τους, να διαταράσσετε την ειρήνη, να παρακολουθείτε ή να εμποδίζετε την είσοδο των ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτή την εντολή”, ανέφερε ο δικαστής.

”Επίσης δεν πρέπει να προσπαθείτε να πάρετε τις διευθύνσεις τους ή αν έχετε ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί τους”, συμπλήρωσε καταλήγοντας πως θα πρέπει να διατηρούν μέχρι το 2021, τουλάχιστον 100 μέτρα απόσταση από τα παιδιά τους.

Άξιο μνημόνευσης πως οι γονείς ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι στο δικαστήριο, με την μητέρα μάλιστα να χαμογελά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments