Video

MasterChef: Διαγωνιζόμενη πήγε στους κριτές… ωμά μπιφτέκια (vid)

MasterChef: Διαγωνιζόμενη πήγε στους κριτές… ωμά μπιφτέκια (vid)
Σκληρή κριτική δέχτηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef, καθώς τα πιάτα που έφτιαξαν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι δεν ήταν ικανοποιητικά.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σεφερίδης, η Χριστίνα Σπυράκου και η Χριστίνα Αργυρούδη ήταν οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη αποχώρηση του MasterChef.

Οι παίχτες αν και έδωσαν τον καλύτερό τους αυτό, οι κριτές ανέφεραν πως αν μπορούσαν θα τους είχαν διώξει και τους τρεις. 

Αρχικά, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με τα υλικά τα οποία είχαν δηλώσει όταν πρωτοπήγαν στο MasterChef πως ήταν τα αγαπημένα τους. 

Ωστόσο, κανενός το τελικό πιάτο να μην είναι καλό, με τους κριτές να εκνευρίζονται κυρίως με την Χριστίνα Σπυράκου. Η παίχτρια όχι μόνο πήγε στους κριτές σχεδόν ωμά μπιφτέκια, αλλά τους είπε με σιγουριά πως ο κιμάς ήταν μοσχαρίσιος, ενώ ήταν χοιρινός.

Η Χριστίνα Σπυράκου ήταν αυτή που αποχώρησε, ωστόσο, ο τρόπος που άφησε την ποδιά και έφυγε, δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά. «Ακόμα και ο τρόπος που άφησε την ποδιά νομίζω ότι δείχνει ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει, δεν το ήθελε και νομίζω ότι κάναμε ένα λάθος το οποίο το διορθώσαμε σήμερα», σχολίασε ο γνωστός σεφ.

«Στεναχωριέμαι που αποχώρησα από το MasterChef. Σημασία έχει ότι κατάφερα και έφτασα μέχρι εδώ», δήλωσε η Χριστίνα Σπυράκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments