Αθλητισμός

Αποφασίζει για τον Βράνιες ο Μελισσανίδης

Αποφασίζει για τον Βράνιες ο Μελισσανίδης
Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βόσνιου άσου.

Το πιο «καυτό» όνομα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ παραμένει αυτό του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος «τα έσπασε» με τον Μανόλο Χιμένεθ επειδή έμεινε εκτός 11άδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πλέον, είναι όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βόσνιου άσου και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι Βέλγοι γράφουν, μετά τις νέες εξελίξεις, για νέα πρόταση προς την Ένωση για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται να ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ μια πρόταση πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή που έκανε προ ημερών η Άντερλεχτ και απείχε σημαντικά από τις αξιώσεις των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, εκτιμάται ότι είναι σχεδόν απίθανο ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βάλει νερό στο κρασί του και να συναινέσει σε μια πώληση του παίκτη, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις το αφεντικό της ΑΕΚ δεν κάνει πίσω. Ήταν ξεκάθαρος, άλλωστε, στην προηγούμενη συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, όταν του είχε πει ότι «δεν φεύγεις ούτε με 10 εκατ. ευρώ».

Κάποιες «κακές γλώσσες», βέβαια, αναφέρουν ότι το όλο σκηνικό μπορεί να συντηρείται στην επικαιρότητα, προκειμένου ο παίκτης να αποχωρήσει τελικά χωρίς αντιδράσεις από τον κόσμο, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο, αν και ακούγεται στην πιάτσα, μοιάζει ακραίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments