Αθλητισμός

Αποκάλυψη Γκαρσία για Μιραλάς: «Γι’ αυτό δεν έπαιξε από την αρχή με ΑΕΚ»

Αποκάλυψη Γκαρσία για Μιραλάς: «Γι’ αυτό δεν έπαιξε από την αρχή με ΑΕΚ»
Τι είπε για τις μεταγραφές και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Αισθητή βελτίωση έχει δει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες εβδομάδες ο Όσκαρ Γκαρσία, που αναφέρθηκε στην κούραση ως τον κύριο λόγο για τον οποίο δεν χρησιμοποίησε βασικό στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον Κέβιν Μιραλάς.

Επίσης, μίλησε για το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών, αλλά και την περίπτωση του Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Καταλανός κόουτς του Ολυμπιακού στη Nova για: 

-το αν έχει αρχίσει να βλέπει πρόοδο: «Δουλεύω από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ για την ομάδα. Είναι λίγος ο χρόνος, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήδη έχουν σημειωθεί αποτελέσματα και βλέπω βελτίωση. Θα ήθελα να είμαι από την αρχή της σεζόν για να έχω προετοιμάσει την ομάδα βάσει του δικού μου πλάνου. Αυτό το πλεονέκτημα το έχουν οι αντίπαλοί μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». 

-το ποια στοιχεία που του άρεσαν και ποια όχι κόντρα στην ΑΕΚ: «Μου άρεσε πολύ ότι ήμασταν πολύ θαρραλέοι απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, που είναι καλά οργανωμένη, που έχει καλούς παίκτες και έναν προπονητή που δουλεύει καιρό μαζί της. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, απειλήσαμε πολύ ενώ εκείνη σχεδόν καθόλου. Αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας θα είχαμε κερδίσει. Το αν θα επιτευχθεί το γκολ του παίκτη εξαρτάται από εκείνη τη στιγμή και τον ίδιο τον παίκτη που θα βρεθεί στη φάση». 

-το rotation απέναντι στην ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό να διαχειρίζεσαι τους παίκτες. Να υπολογίζεις την κούρασή τους. Ξοδεύουμε πολύ περισσότερη ενέργεια από ό,τι πριν, άρα χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τους παίκτες. Είναι σημαντικό να γίνει αυτή η αλλαγή για να έχουμε όσους περισσότερους παίκτες διαθέσιμους σε όσα περισσότερα χρόνια μπορούμε. Ο Μιραλάς είχε παρουσιάσει σημάδια κόπωσης και προβλήματα στη φυσική του κατάσταση, γι’ αυτό και δεν έπαιξε από την αρχή». 

-τη στήριξη του κόσμου: «Όταν το γήπεδο είναι γεμάτο και ο κόσμος είναι στο πλευρό μας αισθανόμαστε πιο δυνατοί, ακόμη κι όταν είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια». 

-την κατάσταση των τραυματιών εν όψει Αστέρα: «Για τον Κούτρη και τον Ομάρ μέχρι αύριο δεν θα γνωρίζουμε αν θα είναι έτοιμοι. Ακολούθησαν μόνο ένα μέρος της προπόνησης. Ο Οτζίτζα έκανε όλη την προπόνηση, αλλά ήταν πολύ καιρό εκτός αγώνων. Θα δούμε αύριο πώς θα πάει και θα αποφασίσουμε. Θα πρέπει να δούμε την κούραση και την κατάσταση του κάθε παίκτη. Δεν μου αρέσει να μιλάω για συγκεκριμένους παίκτες, αλλά για την ομάδα σαν σύνολο». 

-το ματς με τον Αστέρα: «Είναι ένα μικρό γήπεδο, μια ομάδα καλά οργανωμένη, που παίζει καλά στις αντεπιθέσεις και θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε και να τα πάμε καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο (1-1)». 

-τα παιδιά των ακαδημιών: «Στην πρώτη ομάδα υπάρχει ένας προπονητής που θα τους παρακολουθεί και αν θα έχουν τα πόδια τους στη γη και δουλεύουν θα έχουν τις ευκαιρίες τους». 

-τον γιο του Νικοπολίδη: «Είναι ένας νέος παίκτης που προπονείται με την πρώτη ομάδα κι αυτό είναι καλό. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του και αν συνεχίσει έτσι θα μπορούσε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό». 

-το ενδεχόμενο άλλων μεταγραφών: «Όλα είναι πιθανά ως το τέλος του Ιανουαρίου, κάθε σύλλογος προσπαθεί το καλύτερο για την ομάδα του. Δεν είναι εύκολη η αγορά του Ιανουαρίου». 

-τον Φιγκέιρας: «Εξαρτάται από τον ίδιο, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή του. Έχει μιλήσει με το σύλλογο. Ένας προπονητής δεν μπορεί να ελέγξει τα πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments