Αθλητισμός

«Βρείτε παίκτη για να πάμε Βελιγράδι», η εντολή του Γιαννακόπουλου

«Βρείτε παίκτη για να πάμε Βελιγράδι», η εντολή του Γιαννακόπουλου
Πάει για πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods προς όλες τις κατευθύνσεις (προπονητικό τιμ, διοίκηση και ατζέντηδες) είναι ξεκάθαρη: «Βρείτε παίκτη για να πάμε στο Βελιγράδι». Με την ατάκα αυτή οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν σε τι μήκος κύματος θα κινηθούν στην αγορά και θα… φουλάρουν μόνο για σοβαρές περιπτώσεις.

Κι αυτό γιατί στο «τριφύλλι» δεν ψάχνουν για έναν παίκτη, που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, αλλά για κάποιον που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πρωταγωνιστήσει. Οι «πράσινοι» εξαντλούν όλες τις πιθανότητες προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουν, δηλαδή, να βρουν έναν σέντερ, ο οποίος δεν θα αποτελέσει απλά μέρος του κορμού, αλλά θα μπει στο… πετσί του ρόλου κατευθείαν και θα μπορέσει να βοηθήσει στα κρίσιμα.

Για τον λόγο αυτό, έχει δοθεί συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο είναι ανεβασμένο, συγκριτικά με αυτό που είχε δοθεί για αντίστοιχες περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Για την ακρίβεια, θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε πιο «μετρημένο» μπάτζετ σε κάποιες αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα όταν έκανε δικό του τον Ρέιμαρ Μόργκαν ή τον Βινς Χάντερ. Με άλλα λόγια, οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά με… γεμάτο πορτοφόλι και ψάχνουν παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά.

Ο Πασκουάλ ψάχνει έναν παίκτη για το «5» με αθλητικά προσόντα και έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις, οι οποίες θα κριθούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Πάνω σε αυτές τις περιπτώσεις έχει γίνει η σχετική προεργασία, ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει χτυπήσει τις πόρτες που πρέπει και πλέον στο «τριφύλλι» περιμένουν τις τελικές απαντήσεις.  

Με τα τωρινά δεδομένα του «πράσινου» ρόστερ ο Τζέιμς Γκιστ και ο Κρις Σίνγκλετον τραβούν όλο το… κουπί στη γραμμή των ψηλών και η κόπωσή τους είναι φυσιολογική. Με δύο ματς την εβδομάδα και πολλά λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, είναι φυσικό επόμενο να έχουν φτάσει στα όριά τους και να θέλουν «ανάσες». Βέβαια, στην frontline υπάρχει και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος ανταποκρίνεται εξαιρετικά στον ρόλο του και στα «θέλω» του Τσάβι Πασκουάλ. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments