»Δεν έχουμε πρόταση από ΠΑΟΚ για Μάντσον» | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Ιανουαρίου 2018, 15:02

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Γκόικο Τσίμιροτ και πλέον αναζητά ποδοσφαιριστή για αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή, με τα ονόματα των Κουρμπέλη και Μάντσον να παίζουν »δυνατά» στα ρεπορτάζ του συλλόγου.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, τόνισε μιλώντας στο »Metropolis FM» πως δεν υπάρχει επίσημη κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αγγελόπουλος:

Για το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ατρόμητο:  «Υπάρχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ανανεώθηκε πριν από 1 μήνα έως τον Ιούνιο του 2020. Πέρα από τη ρήτρα, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορούν να συζητηθούν στον αέρα, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι να ικανοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής». 

Για το πώς αντιμετωπίζει ο Μάντσον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:  «Ο παίκτης είναι ένα συγκροτημένο και ήρεμο παιδί, δεν ασχολείται προς το παρόν με αυτά που ακούγονται, ξέρει ότι πρώτα θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα και ύστερα θα μπει κι εκείνος σε διαδικασίες συζητήσεων. Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας». 

Για το αν ο παίκτης είναι θετικός για να έρθει στον ΠΑΟΚ:  «Σας μιλάω ειλικρινά δεν έχω μιλήσει μαζί του κι επειδή δεν έχει παρουσιαστεί επίσημο ενδιαφέρον, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, λειτουργεί κάτω από επαγγελματισμό και δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα, εφόσον ικανοποιηθεί και ο ίδιος».

TAGS: