Αθλητισμός

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 89-78: ”Μπλακ άουτ” και στο Βελιγράδι

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 89-78: ”Μπλακ άουτ” και στο Βελιγράδι
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 89-78: Ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς υπέρ του στην τρίτη περίοδο, όμως η νέα... ερυθρόλευκη κατάρρευση στο τελευταίο κομμάτι του ματς έφεραν την ήττα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στο 13-7 ο Ολυμπιακός.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 89-78: Ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς υπέρ του στην τρίτη περίοδο, όμως η νέα… ερυθρόλευκη κατάρρευση στο τελευταίο κομμάτι του ματς έφεραν την ήττα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στο 13-7 ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ”έσβησε” αμυντικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και δέχθηκε 32 πόντους, γεγονός που οδήγησε σε μια ήττα…μαχαιριά για τους ”ερυθρόλευκους”. Πλέον, ο Ολυμπιακός υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης (4ος και 3η αντίστοιχα).

”Σκότωσε” τον Ολυμπιακό ο Ντίλαν Ένις με τους 21 πόντους που σημείωσε, διψήφιοι οι Ρότσετσι και Ντάνγκουμπιτς, με 11 πόντους έκαστος. Στους 16 πόντους ο Σπανούλης, 14 για τον Ρόμπερτς, 12 ο Παπανικολάου και 10 ο Ουίλτζερ, οι οποίοι δεν έφταναν για την ελληνική ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 43-34, 57-63, 89-78

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments