Αθλητισμός

Παίρνει πολύ μεγάλο όνομα για ψηλό ο Γιαννακόπουλος

Παίρνει πολύ μεγάλο όνομα για ψηλό ο Γιαννακόπουλος
Το πήρε απόφαση.

Έπεσαν κορμιά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και έγιναν τρομερά πράγματα μέχρι να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να νικήσει τη Ζαλγκίρις. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ σώθηκε, αφού στην τελευταία φάση ο Κέβιν Πάνγκος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπήκε μέσα στο παρκέ, κάνοντας λόγο για τρία φάουλ πάνω στον παίκτη του. Γενικά, ο Σάρας έβραζε για τη διαιτησία, έχοντας παράπονα και για άλλα σημεία του παιχνιδιού. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου νευρίασε πολύ, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποια φάση του ματς διαμαρτύρεται.nnΟ Παναθηναϊκός λυτρώθηκε από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος επιθετικά έκανε ένα από τα χειρότερά του παιχνίδια φέτος. Θύμισε τον Καλάθη, όταν δεν μπορούσε εύκολα να βάλει… καλάθι. Όταν τον έλεγαν… Σιδέρη πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, εκνευρισμένοι από την επιθετική του συμπεριφορά

Δίπλα στον Καλάθη, στάθηκε επάξια ο Ρίβερς, ο οποίος με δύο μεγάλες ενέργειες ήταν εκείνος που έστειλε στο ματς στη παράταση. Ενα ματς που όδευε με μαθηματική ακρίβεια σε νίκη της Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός πήγε να αυτοκτονήσει στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε με 43-23 και έδειχνε να πηγαίνει σε περίπατο. Κάπου, όμως, χαλάρωσε, η Ζαλγκίρις έπαιξε το μπάσκετ της και χωρίς να κάνει κάτι τρομερό, το γύρισε το παιχνίδι. Δεν μπόρεσε, όμως, να πάρει μία νίκη, που θα της σιγούρευε τη θέση της στην οκτάδα και θα της έδινε ελπίδες για το πλεονέκτημα της έδρας.nnΟι «πράσινοι» μετά από αυτή τη νίκη παραμένουν στο κόλπο για το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά είναι ξεκάθαρα κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έχουν και ένα θέμα ως γνωστόν στους ψηλούς και γι’ αυτό πήγαν να πάρουν τον Τζέρεμι Εβανς, που, όμως, θέλει να περιμένει το ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ένα μεγαλύτερο όνομα τις επόμενες μέρες. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments