Αθλητισμός

Προανήγγειλε μεταγραφή ο Λουτσέσκου: «Αυτόν τον παίκτη θα πάρουμε»

Προανήγγειλε μεταγραφή ο Λουτσέσκου: «Αυτόν τον παίκτη θα πάρουμε»
Έβγαλε μεταγραφική είδηση ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τις μεταγραφές μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, προαναγγέλοντας, ουσιαστικά την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου ως αντί-Τσίμιροτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν κάθε αγώνας είναι ένα «μάθημα» και ποιο ήταν αυτό κόντρα στον Ατρόμητο: «Κάθε αγώνας είναι μια μάχη».

Για το αν ήταν ξαφνική η αποχώρηση του Τσίμιροτ για τον ίδιο: «Δεν πιστεύω πως είναι ώρα να πούμε αν ήταν ξαφνικό ή όχι το γεγονός ότι αποχώρησε, αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι θα πάρουμε έναν αμυντικό μέσο. Όχι δεν είμαστε κοντά σε αυτόν τώρα αλλά θα πάρουμε».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό και αν υπολογίζει τον Κάτσε: «Είναι απίθανο να συμβεί αυτό στο ματς της Κυριακής. Ήταν να φύγει δεν έχει φύγει ακόμα, προπονείται μαζί μας, δεν ξέρουμε την κατάσταση, όσον φορά το Τσίμιροτ είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, θα πρέπει να βρούμε έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά σαν του Τσίμιροτ».

Για το αν ανησυχεί για το ματς της Τετάρτης: «Όπως είπα και πριν, το κάθε παιχνίδι είναι μια μάχη, έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ, έχουμε οργάνωση αλλά πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς, να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε την σωστή αντίδραση σε κάθε παιχνίδι. Σαν προπονητής θα πρέπει να περιμένεις τις δύσκολες καταστάσεις και να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις».

Για τις μεταγραφές: «Για μένα είναι προτεραιότητας ένας αμυντικός μέσος με αυτά τα χαρακτηριστικά που είπα πριν».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια ομάδα με ποιότητα που παίζει γρήγορα με γρήγορους παίκτες, κάθε ενέργεια βασίζεται στην ταχύτητα. Προέρχεται από δυο θετικά αποτελέσματα παρότι είχε ισοπαλία εντός έδρας. Το πιο σημαντικό είναι η δική μας στάση, να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που κάνουμε πολύ καλά, να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα μας και την ίδια στιγμή να αποφύγουμε τα λάθη. Είναι μια ομάδα με συνοχή που αντιδράει γρήγορα τουλάχιστον όπως είδα στα τελευταία παιχνίδια, πάμε εκεί να παλέψουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments