Αθλητισμός

”Χαντί και Βουό θα δώσουν στον Άρη όσα του έλειψαν”

”Χαντί και Βουό θα δώσουν στον Άρη όσα του έλειψαν”
Η άποψη ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Πατρίκ Βουό και Άγγελου Χαντί, με τον Ηλία Κώτσιο να μιλά για τις δύο επικείμενες μεταγραφές της ομάδας του Σπανού στη συχνότητα του Yellow Radio.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ για τους Βουό και Χαντί:

Τον Πάτρικ τον θέλαμε στην ομάδα δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε και επέλεξε να πάει στην Λαμία που ειναι κατανοητό, τον Άγγελο τον επιλέξαμε γιατί ήταν ένα βασικό γρανάζι στον ΟΦΗ, του είχαμε εμπιστοσύνη και έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Ο Πάτρικ είναι ένας ποδοσφαιριστής κλασικός περιοχής, είναι ένας παίκτης που είναι για μέσα στην περιοχή και να κρατήσει την μπάλα με πλάτη γιατί έχει το ύψος και μπορεί να κάνει το γκολ αρκετά εύκολα όταν βρεθεί μέσα στην μεγάλη περιοχή και είναι μια καλή επιλογή για τον Άρη και στην ομάδα δεν υπάρχει τώρα κάποιος παίκτης. Θα ταιριάξει στο στυλ του Άρη, έχει τρομερό όγκο καλό άλμα και του αρέσει να κρατάει την μπάλα, γεμίζει την περιοχή θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Ο Άγγελος είναι ένας ποιοτικός παίκτης, δεν φοβάται να πάρει την μπάλα σε όλο το παιχνίδι, πιστεύω ότι εκεί είναι η θέση του είναι πίσω από τον επιθετικό, πιο ελεύθερος ρόλος, έχει το γκολ αλλά αυτό που μπορώ να βρω σαν ελάττωμα και του έχω πει και του ίδιου, είναι ένας παίκτης καθαρά ψυχολογίας, αν δεν είναι καλά χρειάζεται βοήθεια αν είναι τότε θα κάνει τον καλύτερο του αγώνα, η δουλειά της ομάδας είναι να μιλάς με τους παίκτες για το θέμα της ψυχολογίας, μην ξεχνάτε τα 10 άρια δεν σκοράρουν πολύ εύκολα, ο Άγγελος πατάει περιοχή πολύ εύκολα και είναι ένας παίκτης και αυτός που λείπει από τον Άρη και ξεκίνησε με τον ΟΦΗ σαν πρώτος σκόρερ είναι πολύ σημαντικό.

Όταν κάνεις πρωταθλητισμό και παίρνει επιθετικό γενείς παίκτες, πρέπει να δεις και τα γκολ που βάζει ο κάθε παίκτης, ένας ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει 9 γκολ, εσύ περιμένεις από τον παίκτη αυτόν που θα έρθει στην ομάδα να πετύχει τουλάχιστον 4-5 και θα κουμπώσουν στον Άρη. Ο Άγγελος ξέρει την Θεσσαλονίκη και τι περιμένει και μιλάμε πάντα για ποδοσφαιρική πίεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments