Ελλάδα

Καιρός: Αίθριος το Σάββατο – Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία

Καιρός: Αίθριος το Σάββατο – Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος αύριο, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σάββατο

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 4 με 5, στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση 4 με 5. Στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ένταση 5 με 6. Στα Δωδεκάνησα 6 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments