Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Διαρρήκτες έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο – Περιείχε μετρητά και δωροεπιταγές

Κιβωτός του Κόσμου:  Διαρρήκτες έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο – Περιείχε μετρητά και δωροεπιταγές
Οι διαρρήκτες δεν δίστασαν να βάλουν στο στόχαστρο τους την Κιβωτό του Κόσμου και να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο μέσα από το κτίριο όπου στεγάζεται ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Διαρρήκτες εισέβαλαν στην Κιβωτό του Κόσμου και πήραν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 60.000 ευρώ σε μετρητά και δωροεπιταγές ύψους 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα στην επιχείρηση διάρρηξης της Κιβωτού -που συνέβη την περασμένη Κυριακή- συμμετείχαν συνολικά 15 άτομα εκ των οποίων τα 4 παρακολουθούσαν για τυχόν περαστικούς, ενώ τα υπόλοιπα 11 προσπάθησαν με λοστούς να σπάσουν αρχικά την κεντρική πόρτα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό και οι δράστες έσπασαν το τζάμι από ένα παράθυρο για να να φτάσουν στο χώρο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, καταστρέφοντας παράλληλα και τις κάμερες του κτιρίου.

Οι δράστες αποκόλλησαν το χρηματοκιβώτιο από τη θέση του και το μετέφεραν στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αρχές πιθανολογούν ότι πρόκειται για μέλη συμμορίας που δρα στο κέντρο της Αθήνας και στα δυτικά προάστια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments