Διεθνή

Η Έρικα Μπαντού προκαλεί σάλο: Είπε ότι διακρίνει καλά στοιχεία στον Χίτλερ

Η Έρικα Μπαντού προκαλεί σάλο: Είπε ότι διακρίνει καλά στοιχεία στον Χίτλερ
Σύξυλο άφησε τον δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη η Έρικα Μπαντού.

Σάλο έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις της η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδοποιός και ακτιβίστρια, Έρικα Μπαντού, η οποία ανέφερε σε συνέντευξή της ότι «διακρίνει καλά στοιχεία στον Χίτλερ». 

Σε συνέντευξή της στο Vulture η Έρικα Μπαντού εξήγησε ότι προσπαθει να βλέπει τη θετική πλευρά όλων των ανθρώπων και επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα τον ναζιστή ηγέτη, που προκάλεσε τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Διέκρινα κάτι καλό στον Χίτλερ», είπε η Μπαντού, αφήνοντας «ξερό» το δημοσιογράφο που της έπαιρνε συνέντευξη. «Ορίστε;» ρώτησε τη 46χρονη για να λάβει την εξής διευκρίνιση: «Ήταν ένας υπέροχος ζωγράφος, αλλά είχε μια φρικτή παιδική ηλικία». 

Βλέποντας την αντίδραση που προκάλεσε η δήλωσή της προσπάθησε να δικαιολογηθεί «ρίχνοντάς τα» στο ζώδιό της και λέγοντας ότι ως ιχθύς είναι αναμενόμενο να λέει μερικά «φευγάτα» πράγματα. 

Ωστόσο λίγο αργότερα το… τερμάτισε ξανά, υπερασπιζόμενη τον Μπιλ Κόσμπι που έχει κατηγορηθεί από τουλάχιστον 60 γυναίκες ότι τις νάρκωσε και τις κακοποίησε σεξουαλικά.

«Αγαπώ τον Μπιλ Κόσμπι και όλα όσα έχει προσφέρει στον κόσμο. Αν όμως είναι άρρωστος, γιατί να θυμώσω μαζί του;», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments