Lifestyle

Ψάχνεις λέξη για να βρεις ταίρι; Αυτή έχει 160% επιτυχία

Ψάχνεις λέξη για να βρεις ταίρι; Αυτή έχει 160% επιτυχία
Μία και μόνο λέξη θα σε απογειώσει και θα σε κάνει ελκυστικό.

Ψάχνεις ταίρι; Ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό; Προσπαθείς να βρεις την κατάλληλη ατάκα για να φέρεις κάποιον/κάποια πιο κοντά σου; Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ολόκληρη φράση. Ούτε να κάνεις το γνωστό… greek kamaki.

Το μυστικό της επιτυχίας, για όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές online dating προκειμένου να βρουν το ταίρι τους αποκαλύφτηκε μέσω πρόσφατης έρευνας. Και το μυστικό είναι μία και μόνο λέξη. Μ’ αυτή τη λέξη θα αυξήσεις τις πιθανότητές σου κατά 160%. Μιλάμε για την απόλυτη σιγουριά.

Φαίνεται πως η σωματική άσκηση θεωρείται σέξι και ελκυστική, αφού έρευνα που έγινε σε 7.000 χρήστες του Zoosk (ιστοσελίδα για online dating) αποκάλυψε ότι όσοι είχαν στις πληροφορίες των προφίλ τους τη λέξη «πιλάτες» είχαν 160% παραπάνω πιθανότητες να βρουν ταίρι.

Επιτυχίες είχαν και όσοι ανέφεραν ότι έκαναν kick boxing, Zumba, και γιόγκα. Μάλιστα, το 56% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε πως το να γυμνάζετε κάποιος υποψήφιος σύντροφος σε τακτική βάση θεωρείται ως ένας πολύ σημαντικός παράγοντας.

Αν όμως δεν ενδιαφέρεστε και πολύ για την γυμναστική και χρησιμοποιείτε εφαρμογές online dating, μπορείτε να αποκαλύψετε τα ενδιαφέροντας σας στο φαγητό αφού υπάρχει και εδώ μια «μαγική» λέξη που κεντρίζει την προσοχή. Ποια είναι αυτή; Διαπιστώθηκε πως όσοι αναφέρουν ότι τους αρέσει το γουακαμόλε έχουν επίσης πολλές επιτυχίες.

Έρευνα που διενεργήθηκε το 2017 διαπίστωσε πως όσοι μοιράζονταν στο προφίλ τους την… αγάπη τους για το γουακαμόλε είχαν περισσότερα μηνύματα σε ποσοστό 144%. Άξιο αναφοράς είναι πως μεγάλες επιτυχίες στο online dating καταγράφουν οι vegan αφού λαμβάνουν 62% παραπάνω μηνύματα από το μέσο όρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments