Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι αργά για ενημέρωση κ. Τσίπρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι αργά για ενημέρωση κ. Τσίπρα
«Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση» ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση αύριο των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό.

«Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση» ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση αύριο των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό.

Πηγές της Πειραιώς μάλιστα αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το Σκοπιανό. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, αύριο, είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για ταξίδι στο εξωτερικό, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συγκεκριμένα, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή. 

Σημειώνεται, ότι αιφνιδιαστικά, γύρω στις 12:30 το Μέγαρο Μαξίμου γνωστοποίησε ότι αύριο ο Αλέξης Τσίπρας προτίθεται να ενημερώσει κατ΄ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξει στο εθνικό θέμα.

Νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας προκειμένου να τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό και τα επόμενα βήματα στο ονοματολογικό στον απόηχο του Νταβός.

Ο Αλέξης Τσίπρας απόψε στις 18:30 θα ενημερώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για το Σκοπιανό ενώ αύριο ενημερώνει και τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments