Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκινά νέα περιοδεία | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Ιανουαρίου 2018, 08:36

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οριοθετούν τον επόμενο κύκλο της στρατηγικής του όσον αφορά στα έτερα μείζονα ζητήματα της εσωτερικής πολιτικής ατζέντας μεταξύ των οποίων και το Σκοπιανό.

Πλέον, στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς θέτουν επί τάπητος τις επόμενες περιοδείες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Περιοδείες, που στοιχίζονται πίσω από τη λογική της απευθείας επαφής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες και μετατρέπονται σε καίριο ζητούμενο, με στόχο την επικοινωνία του προγραμματικού λόγου της οδού Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα επιλέξει την επόμενη εβδομάδα να βρεθεί σε νομούς της Πελοποννήσου. Η αρχή θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου από την Ηλεία και τη Μεσσηνία, όσο ο ίδιος επιμένει με ένταση στη λογική των ανοιγμάτων της παράταξης, με το βλέμμα (κατά κύριο λόγο) στραμμένο στους πολίτες που επέλεξαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση να τοποθετηθούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είναι απογοητευμένοι από τις πολιτικές της συγκυβέρνησης.

Μέσω της παρέμβασής του, άλλωστε, στην Πολιτική Επιτροπή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε πανστρατιά, αλλά και τους πολίτες εκτός των "γαλάζιων" τειχών σε συστράτευση. "Καλώ όλα τα μέλη μας σε εντατική ενεργοποίηση. Αλλά καλώ και κάθε πολίτη που θέλει να γίνει μέλος μας να το πράξει. 

Όλες και όλοι είναι καλοδεχούμενοι στην πανστρατιά της ελπίδας και της αλλαγής. Δημιουργούμε όλοι μαζί το μεγάλο κύμα ανατροπής της πιο φαύλης, της πιο ανίκανης, της πιο δημαγωγικής κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος…Σας ανοίγω προσωπικά τις πόρτες και κανένας δεν μπορεί να σας τις κλείσει. Σεβόμαστε και τις καταβολές και τις παλαιότερες επιλογές σας. 

Η επόμενη μάχη δεν αφορά τη δικαίωση κανενός. Ούτε κομμάτων, ούτε προσωπικών επιλογών. Αφορά την Πατρίδα μας και τη ζωή των πολλών Ελλήνων", διεμήνυσε.

TAGS: