Γυναίκα

Θανάσης Λάλας: Η Χρύσα Ρώπα και οι μέρες που ήμουν ο πιο κακοπληρωμένος στο “Βήμα”

Θανάσης Λάλας: Η Χρύσα Ρώπα και οι μέρες που ήμουν ο πιο κακοπληρωμένος στο “Βήμα”
"Όταν δούλευα στο Βήμα, ίσως να ήμουν και ο κατώτερα αμειβόμενος συντάκτης" είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, σε συνέντευξή του ενώ μίλησε και για την πρώην σύζυγό του Χρύπα Ρώπα.

Ο Θανάσης Λάλας έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό στον ΑΝΤ1 και τη Σοφία Τουντούρη και μίλησε τόσο για την εποχή που ήταν δημοσιογράφος στο Βήμα αλλά και για τη ζωή με τη Χρύσα Ρώπα.

"Δεν έχω πάει ποτέ στο λογιστήριο, δεν έχω πάρει ποτέ χρήματα από λογιστήριο. Εγώ δούλευα στο Βήμα και ίσως να ήμουν και ο κατώτερα αμειβόμενος συντάκτης. Δεν μπήκα ποτέ στην ΕΣΗΕΑ γιατί με θεωρούσαν μεγαλοδημοσιογράφο. Είναι άλλο πράγμα η φήμη και άλλο πράγμα η πραγματικότητα" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Λάλας.

"Όταν ζούσαμε μαζί με τη Χρύσα Ρώπα είχαμε μέσα στο σπίτι παντού ανοιγμένες εκθέσεις τέχνης και κάθε μέρα η συνήθειά μας ήταν να γυρίζουμε μία σελίδα και το αφήναμε έτσι. Όλο το σπίτι είχε έργα τέχνης και κυκλοφορούσε ο Κωνσταντίνος ανάμεσά τους. Πρέπει να είσαι πολύ ιδιοφυής άνθρωπος για να έχεις μία τέτοια αντίληψη επιρροής στο παιδί σου.

Δεν είχα εγώ ποτέ κακές σχέσεις με τη Χρυσούλα. Με κανέναν άνθρωπο που του οφείλω δεν έχω κακές σχέσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments