Αγγλικό σενάριο ανταλλαγής Βέλλιου – Χουλτ! | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Ιανουαρίου 2018, 10:14

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν τα παρατάει για την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ και φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ακόμα και τον υπό παραχώρηση, Απόστολο Βέλλιο.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού θέλει να αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί έχει συμφωνήσει ήδη για συμβόλαιο διπλάσιο απ’ αυτό που είχε στον Παναθηναϊκό.

Όμως η Νότιγχαμ δεν τα βρίσκει με τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από την πώληση του Σουηδού. Αυτό έχει παγώσει τις συζητήσεις, αλλά νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία αποκαλύπτουν πως η ομάδα της Τσάμπιονσιπ πρότεινε στον Παναθηναϊκό το όνομα του Απόστολου Βέλλιου ως αντάλλαγμα.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη Νότιγχαμ κι αναμένεται να αποχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Από την άλλη το τριφύλλι καίγεται για την απόκτηση επιθετικού, διότι έχει ξεμείνει μετά τον τραυματισμό του Μολίνς και δεν αποκλείεται αυτή η πρόταση για ανταλλαγή της αγγλικής ομάδας να αποδώσει καρπούς κι εντέλει να πραγματοποιηθεί

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τη Νότιγχαμ ενδιαφέρον για τον Χουλτ έχουν δείξει τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Άντερλεχτ με τις δύο ομάδες να παρακολουθούν από κοντά τις όποιες εξελίξεις στο θέμα του έμπειρου αμυντικού.

TAGS: