Αθλητισμός

Απ. Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-0: Τα πάντα στο… μηδέν

Απ. Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-0: Τα πάντα στο… μηδέν
Απ. Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-0: Σε ένα... άχρωμο παιχνίδι, δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις (κυρίως στο δεύτερο μέρος) Παναθηναϊκός και Απόλλωνας Σμύρνης πήραν από έναν βαθμό. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Ελμπάζ, ίδια κατάληξη και στην προσπάθεια του Γιόχανσον. Με δέκα τελείωσε το ματς ο Παναθηναϊκός λόγω αποβολής του Στάικου.

Απ. Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-0: Σε ένα… άχρωμο παιχνίδι, δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις (κυρίως στο δεύτερο μέρος) Παναθηναϊκός και Απόλλωνας Σμύρνης πήραν από έναν βαθμό. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Ελμπάζ, ίδια κατάληξη και στην προσπάθεια του Γιόχανσον. Με δέκα τελείωσε το ματς ο Παναθηναϊκός λόγω αποβολής του Στάικου.

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει το πρώτο του διπλό στο φετινό προσπάθεια η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που, κυρίως στο πρώτο μέρος είχε τις στιγμές της, όπως με τον Άλτμαν στο 11ο λεπτό και το δοκάρι του Γιόχανσον στη σέντρα σουτ που επιχείρησε, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα του ματς.

Οι γηπεδούχοι, είχαν και εκείνοι ορισμένες αξιόλογες φάσεις, με τον Ελμπάζ να σημαδεύει το δοκάρι στο 9ο λεπτό και στο δεύτερο μέρος να τελειώνει τη φάση ελάχιστα άστοχα απέναντι από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος, όπως και ο ομόλογός του, Τσόβιτς, δεν είχαν ιδιαίτερη δουλειά σήμερα.

Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις του μακριά από την έδρα του ο Παναθηναϊκός που αναζητά το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα, κρατά τον βαθμό ο Απόλλωνας Σμύρνης στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στη Super League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments