Αθλητισμός

”Πολύ καλές οι προπονήσεις του Γκαρσία”

”Πολύ καλές οι προπονήσεις του Γκαρσία”
Δείτε ποιος το είπε από τον Ολυμπιακό.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στον Ολυμπιακό, μετά την έλευση του Όσκαρ Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού:

Για το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα μετά την έλευση του Όσκαρ Γκαρσία:  Είναι νωρίς ακόμα να πω τη γνώμη μου. Σίγουρα, γίνεται πολύ καλή δουλειά, πολύ καλές προπονήσεις. Θέλει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε την κυριαρχία στο γήπεδο και πιστεύω ότι αυτό αρχίζει να βγαίνει σιγά-σιγά, κάνοντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Για δύσκολο πρόγραμμα με Αστέρα, ΑΕΚ για το Κύπελλο και μετά για το πρωτάθλημα: Τώρα το μυαλό μας είναι στην Τρίπολη, πρέπει να περάσει αυτό το παιχνίδι και μετά να κοιτάξουμε την ΑΕΚ. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ. Όπως είπατε, είναι ανοικτό το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε εκεί να πετύχουμε ένα γκολ και αυτό θα είναι καλό για εμάς. Είναι θετικό ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ και αυτό είναι υπέρ μας.

Για το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη: Είναι μία πολύ καλή ομάδα, χρειάζεται προσοχή και μας είχε δυσκολέψει στο πρώτο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι, θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας για να τον χτυπήσουμε εκεί που δεν είναι καλός και να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για το φετινό πρωτάθλημα: Από ό,τι φαίνεται έτσι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος, αλλά είναι στο χέρι μας αυτό. Είμαστε πρώτοι και αν νικήσουμε όλα τα παιχνίδια θα είμαστε πρωταθλητές, επειδή βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments