Ζιντάν: «Αβέβαιο το μέλλον μου, πάμε για το Τσάμπιονς λιγκ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Ιανουαρίου 2018, 09:40

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Ρεάλ με την Βαλένθια, παραδεχόμενος ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Παράλληλα ο Γάλλος τόνισε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προσέθεσε ότι δε μετανιώνει τις αποχωρήσεις των Πέπε, Μοράτα και Χάμες.

«Αν θεωρούσα ότι δεν είμαι συμβατός με τους παίκτες θα έφευγα αύριο. Στη ζωή του ποδοσφαιστή υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αντιστρέψω την κατάσταση. Μπορώ να το κάνω.

Μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Pροσπαθώ να διατηρήσω την πίστη μου και να βελτιωθώ σαν προπονητής. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει τον ενθουσιασμό να εργάζομαι εδώ, οι παίκτες είναι οι ίδιοι, αλλά δεν φταίνε αυτοί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε τα πράγματα. Είμαι ο μόνος που το βλέπει θετικά. Δεν το λέω μόνο για να με προστατέψω. Πρέπει να σκεφτούμε πως παίζαμε και na το επαναλάβουμε. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο.

Συνεχίζω μέρα τη μέρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Δε μετανιώνω για τις αποχωρήσεις των Μοράτα, Χάμες και Πέπε. Δε θα άλλαζα τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ».

TAGS: