Αθλητισμός

Απίθανη δήλωση Προτό για όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό

Απίθανη δήλωση Προτό για όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό
Έκτακτο

Η δήλωση του 34χρονου διεθνούς τερματοφύλακα στην κάμερα της Nova: «Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να δείχνεις πάθος, να σέβεσαι τη φανέλα, να παίζεις για τη νίκη και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό μας, ήρθαν και εδώ παρότι δεν ήταν εύκολο για αυτούς και όλοι μας οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να τους ικανοποιήσουμε. Δεν ήταν καλό το αποψινό αποτέλεσμα, ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα όχι στο πρώτο όπου δεν παίξαμε καλά, όμως προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι.

Ήρθα εδώ το καλοκαίρι για να βοηθήσω τον Καπίνο, δεν πήγαν καλά τα πράγματα για αυτόν, είχε δύσκολες στιγμές, προσπάθησα να τον στηρίξω γιατί όταν παίζεις τερματοφύλακας δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να σώσεις την εστία σου, μερικές φορές μπορεί να είναι ένα σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι, κάποιες φορές το κάνεις καλά, ορισμένα ματς πάνε άσχημα, άλλα πάνε φανταστικά, πάντα όμως πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις τη δουλειά σου.

Στην αρχή της σεζόν δεχόμασταν εύκολα γκολ, αλλά προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και τα καταφέραμε, παράλληλα δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Ολυμπιακός οφείλει να πετυχαίνει ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο ώστε να νικάει, είμαι απογοητευμένος γιατί δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Θα παίξουμε με την ΑΕΚ, στην Θεσσαλονίκη, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και η ομάδα μου πάει για το πρωτάθλημα.

Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό, γιατί ήμουν στην Άντερλεχτ που πάει πάντα για το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες προσπαθούν να τη νικήσουν, όπως τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Είναι τιμή για εμένα το ότι βρίσκομαι εδώ, πρώτη φορά ζω τέτοια πράγματα, στα 34 μου, οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι και πραγματικά μεγάλη τιμή για εμάς να ζούμε τέτοιες στιγμές με αυτή την ομάδα . Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει τίτλους, είναι στο DNA μου ως αθλητή.  

Όταν μίλησα το καλοκαίρι με τον κ. Μαρινάκη του είπα ότι θα πρέπει να καθοδηγώ και την άμυνά μας στα παιχνίδια, ως έμπειρος παίκτης. Δεν είναι σημαντικό για εμένα να σκέφτομαι άλλα πράγματα, μόνο το επόμενο παιχνίδι, τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς, αν νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο για εμάς, δεν είναι για καμία ομάδα, στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει αλλά το πιο σημαντικό είναι πάντα να τα δίνεις όλα».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments